Packshotdeal; de beste deal voor al uw reclamefotografie, fashionfotografie, Productfotografie en culinairefotografie.
fotograaf fietsen

Basic Productfotografie

Basic product fotografie onderscheidt zich door zijn eenvoud maar is daarom ook meteen doeltreffend. Productfotografie te gebruiken voor Webshop, website en catalogus. Neutrale afbeeldingen met een witte, gekleurde of transparante achtergrond op hoge kwaliteit.

productfoto bier

Exclusieve Productfotografie

Product fotografie met echte reflecties, lichtbanen en uitgebreide beeldbewerking geven uw producten een exclusieve uitstraling. Hiermee onderscheidt Uw product zich van de concurrerende producten. Geschikt voor reclame en billboards.

productfotografie schoenen

Mode & Accessoires Fotografie

Packshot Fotografie voor Fashion artikelen zoals Kleding, Schoenen, Riemen en Tassen. Wij fotograferen kleding plat of op een paspop. inclusief Invisible man en kraag montage in de beeldbewerking.

grote producten fotograferen

One Size fits All

Geen product is te groot of te klein. Wij hebben voor al uw producten een oplossing. In onze studio ruimte van 275m2 kunnen zeer grote producten gefotografeerd worden.

Packshotdeal is Uw partner in packshot / productfotografie. Packshotdeal bestaat uit een team van vakkundige fotografen en beeldbewerkers met jarenlange ervaring in reclame fotografie. Door Efficiƫnt onze studio-tijd in te delen zijn wij in staat onze in-productieve uren te vullen met productfotografie. U profiteert hiervan mee door onze lage prijzen terwijl U toch de hoge kwaliteit van professionals mag verwachten.

Nieuw! Optimalisatie op uw bestaande productfoto’s

Wij optimaliseren ook uw bestaande of eigen productfoto's voor aantrekkelijke tarieven. Dat is een deal! Lees verder