Packshotfotografie – productfotografie vrijstaande verpakkingen

We hebben diverse product verpakkingen gefotografeerd in onze fotostudio.

De productfotografie is vrijstaand gefotografeerd tegen een witte achtergrond.

Hieronder zijn enkele packshots en productfoto’s van de gemaakte Packshotfotografie door Packshotdeal te zien.

Productfotograaf - Packshotfotograaf
Productfotograaf – Packshotfotograaf Packshotdeal
Productfotograaf - Packshotfotograaf
Productfotograaf – Packshotfotograaf Packshotdeal
packshotfotografie
Productfotograaf – Packshotfotograaf Packshotdeal
Packshotfotografie
Packshotfotografie – productfotografie Packshotdeal
Packshotfotografie
Packshotfotografie Packshotdeal
Productfotograaf
Packshotfotografie – Productfotografie Packshotdeal

 

In onze studio zijn er diverse mogelijkheden om uw producten te laten fotograferen. Professionele packshotfotografie – productfotografie is belangrijk om uw producten goed te verkopen.

In grote lijnen onderscheiden we hierbij nog product foto’s / packshot fotografie met reflectie en zonder reflectie, vrijstaand gefotografeerd en sfeerfotografie.

Veel product foto’s / packshots voor bijvoorbeeld webshops of catalogi worden gefotografeerd met een witte of transparante achtergrond. Hierbij zijn ook veel mogelijkheden zoals spiegelreflecties, schaduwen en verlopen. Ook is het mogelijk uw product foto / packshot te voorzien van een sfeervolle toepasselijke achtergrond. Bekijk voor culinaire of drank productfotografie ook ons portfolio Food fotografie en Beverages fotografie.

Naast exclusieve reclame en product fotografie zijn wij ook gespecialiseerd in het fotograferen voor uw webshop. Voor grote aantallen maar ook kleine series kunnen wij snel voor u fotograferen. In onze studio bieden wij genoeg ruimte om ook grote producten zoals o.a. meubels, badkamermeubels, bedden, banken en koelkasten te fotograferen maar ook kleinere producten zijn uiteraard geen probleem. Packshotfotografie van kleine tot grote verpakkingen, het is allemaal mogelijk.

Product foto’s worden in de regel ook wel packshots genoemd. Vaak wordt de term packshotfotografie gebruikt omdat sommige productfotografie zien als meer dan alleen een foto van een product. Dus niet alleen het product op een compleet witte foto zonder schaduw, reflectie en dergelijke.

Er wordt ons regelmatig gevraagd een productfoto te maken in een sfeer setting, of met andere attributen naast het eigenlijke onderwerp. In dit geval blijft het productfotografie. Een packshot is puur en alleen het onderwerp op een foto, hetzij op een witte of gekleurde achtergrond.

Bij packshotdeal doen wij beide.

Voor uw catalogus wilt U waarschijnlijk packshots; productfoto’s op een witte achtergrond. Uw product komt goed en duidelijk in beeld. Voor de voorkant van uw catalogus wilt U een mooie foto van Uw parade paardje die meteen de aandacht trekt. Deze foto kan naar wens meer worden dan puur een packshot. Dit product kan bijvoorbeeld een mooie smaakvolle reflectie krijgen, een zachte glans over de zijkant enzovoort. Nu spreken wij eigenlijk niet meer van een packshot.  Uiteraard verzorgen wij deze exclusieve productfoto’s voor U. Geen probleem.

Laat U dus niet misleiden door onze naam. Packshotdeal bestaat uit een team van hoog opgeleide en ervaren professionals in fotografie en beeldbewerking en zorgen samen met U voor een effectief en mooi eindresultaat.

Team Packshotdeal.

Packshotfotografie – productfotografie vrijstaande verpakkingen
Getagd op: