Wij snappen dat U graag direct de prijs ziet voor productfotografie. Veel productfotografen fotograferen alle producten voor dezelfde prijs en ziet U direct wat u betaald. Packshotdeal bekijkt elk product apart. Al uw producten hebben toch ook niet dezelfde prijs?

 

Prijzen Productfotografie | PackshotDeal voor de beste Deal

Zo zullen wij voor glimmende producten zoals theepotten of verchroomde vazen meer tijd nodig hebben dan een collectie matte bloempotten. Daarnaast wil de ene klant zijn product tegen een witte achtergrond en de andere een leren tas met pluche op een transparante achtergrond. U zult begrijpen; sommige producten zijn bewerkelijker dan andere. Onze tarieven zijn dan ook niet zomaar te publiceren.

productfotografie bestaat uit twee basis stappen: De Fotografie en de Postproductie.

Tijdens de fotografie wordt uw product optimaal gepositioneerd naar uw wensen. Wij kunnen u hierin adviseren maar houden rekening met uw overige productfoto’s en de functionaliteit van de foto’s. De producten worden volgens gefotografeerd en worden daarna door onze postproductie verwerkt tot een professionele productfoto.

Al onze productfoto’s worden na bewerkt in de postproductie. Hier wordt de achtergrond verwijderd of aangepast, de kleuren gecorrigeerd zodat deze natuurgetrouw getoond worden en geretoucheerd.

Daarnaast kunnen hier nog tal van andere bewerkingen uitgevoerd worden op uw foto’s zoals transparant maken (detoureren), voorzien van paden en beeld manipulaties. Informeer naar de mogelijkheden.

productfoto met transparante achtergrond

 

Packshotdeal; beste prijs / kwaliteit Garantie

 

wij zeggen hiermee wel de goedkoopste te zijn. En die garantie geven wij U. Dit kunnen wij echter bewerkstelligen door effectief met onze studio en postproductie tijd om te gaan. Wij vergelijken onze prijzen uiteraard met de concurrerende professionele productfotografen en studio’s om ons heen. En wij kunnen U garanderen dat wij de goedkoopste zijn voor kwalitatieve productfotografie.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan en overtuig uzelf. voor grotere aantallen kunnen wij nog betere prijzen bieden.

Licenties:

De productfoto’s van Packshot deal zijn Rechtenvrij te gebruiken. U kunt de foto’s dus onbeperkt gebruiken, zolang als u wilt en zo vaak als u wilt.

 

Packshotdeal levert hoge kwaliteit productfotografie tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Direct een offerte aanvragen !

Vul ons online formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Deal