Basic productfotografie onderscheidt zich door zijn eenvoud maar is daarmee ook meteen doeltreffend. Het product staat centraal en neutraal op de afbeelding.

De producten worden gefotografeerd tegen een witte achtergrond en anders dan bij enkele concurrenten is deze achtergrond gegarandeerd wit.

Product fotografie vrijstaand_banner

Transparante achtergrond:

Ook is het mogelijk de foto’s transparant aan te leveren. Er is in dat geval geen achtergrond aanwezig op foto’s. Deze productfoto’s zijn uitermate geschikt om te gebruiken in brochures, flyers en op uw website. Er is geen witte achtergrond aanwezig en u kunt uw product rechtstreeks op uw eigen achtergrond plaatsen.

product fotografie

productfotografie met transparante achtergrond

Gekleurde achtergrond

Grotendeel gelijk aan de transparante achtergrond alleen voorzien wij de foto van een door u gewenste kleur achtergrond. Dit kan een egale achtergrond zijn maar ook een verloop of zelfs een door u aangeleverde achtergrond.

 

Schaduwen, reflecties en andere opties

Wij kunnen de product foto’s voorzien van schaduwen, lichtbanen of reflecties. Kijkt u hiervoor bij Exclusieve Productfotografie.

Licenties:

De productfoto’s van Packshot deal zijn Rechtenvrij te gebruiken. U kunt de foto’s dus onbeperkt gebruiken, zolang als u wilt en zo vaak als u wilt.

 

Packshotdeal levert hoge kwaliteit productfotografie tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Direct een offerte aanvragen !

Vul ons online formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Deal

Bestandsnamen en Producteigenschappen.

Indien gewenst voorzien wij de foto’s van een door U gespecificeerde bestandsnaam of omschrijving.Dat scheelt U zoeken naar de juiste product- of serienummers.

Ook is het mogelijk tijdens de fotografie de product eigenschappen te noteren. In dit geval hoeft U niet de producten nogmaals uit te pakken, dit hebben wij immers al een keer gedaan.

 

U krijgt:

  • Foto’s aan geleverd in hoge en lage resolutie jpeg kwaliteit. (transparante foto’s worden aangeleverd in png formaat)
  • Onbeperkte Licentie voor gebruik
  • Optioneel voorzien wij de foto’s van een pad (clipping-path)
  • Optioneel Bestanden voorzien van productnummers en product omschrijvingen
productfotografie grote producten - fietsen