Exclusive product fotografieProductfotografie die verder gaat dan de basic versie. Bij deze vorm wordt Uw productfoto tijdens de fotografie smaakvol belicht en wordt deze extra na bewerkt in de post-productie. Het resultaat uit zich in een veel luxe uitstraling zoals je gewend bent van de reclame foto’s van de grote merken.

Wat kunt U bij Packshotdeal’s luxe productfotografie verwachten:

 • Toepassen van op het product en huisstijl geoptimaliseerde belichtingstechnieken.
 • Extra uitgebreide Post-productie zoals extra retouche, kleurcorrecties.
 • Natuurgetrouwe reflecties.
 • Illustratieve Schaduwen.
 • Aanbrengen lichtbanen.
 • Verwijderen ongewenste reflecties.
 • Beeldcombinaties voor maximale belichtingen.
 • Teksten en logo’s vervangen om drukwerk onscherpte bij etiketten te verwijderen.
 • Vervangen of aanpassen specifieke delen product.
 • Kleur vervangen / aanpassen.

Prodtcfotografie bier met glas

Net als bij onze Basic productfotografie staat het product centraal op de afbeelding. Als de producten tegen een witte achtergrond gefotografeerd worden dan is bij ons de achtergrond, anders dan bij enkele concurrenten, gegarandeerd wit.

 

Transparante achtergrond:

Ook is het mogelijk de foto’s transparant aan te leveren. Er is in dat geval geen achtergrond aanwezig op foto’s. Deze productfoto’s zijn uitermate geschikt om te gebruiken in brochures, flyers en op uw website. Er is geen witte achtergrond aanwezig en u kunt uw product rechtstreeks op uw eigen achtergrond plaatsen.

 

Gekleurde achtergrond

Grotendeel gelijk aan de transparante achtergrond alleen voorzien wij de foto van een door u gewenste kleur achtergrond. Dit kan een egale achtergrond zijn maar ook een verloop of zelfs een door u aangeleverde achtergrond.

product fotografie erotische artikelenn

 

 

Reflecties

Al onze reflecties zijn natuurlijke reflecties. Dit houd simpelweg in dat wij de reflectie mee fotograferen. Dit klinkt logischer dan het is. In veel product afbeeldingen op het internet en in reclame materiaal is dit niet het geval. De reflectie wordt digitaal gemaakt. Het gevolg is dat deze niet klopt en hierdoor een vreemd uiterlijk krijgt. Het klopt niet.

productfotografie met reflectie goed-fout

Het voorbeeld hiernaast illustreert de fouten die regelmatig gezien worden in media. Het middelste voorbeeld is overduidelijk. Hier lijkt het product om te vallen terwijl de onderkant niet zichtbaar is. Ook bij het rechtse voorbeeld is de onderkant van de mediaplayer niet zichtbaar. Bij een natuurlijke reflectie zoals je die op een tafelblad zou zien is de onderkant van het product zichtbaar. Dit is niet na te bootsen in de computer en moet dus gefotografeerd worden.

productfotografie met reflectie goed-fout

Het voorbeeld hiernaast illustreert nogmaals hoe het fout kan gaan. Dit soort foute reflecties komen echt voor. behoed U voor deze fouten. Natuurlijke reflecties zijn ook mogelijk met transparante foto’s. De reflectie loopt dan in een verloop weg in transparantie. Hierdoor is de achtergrond kleur eenvoudig aan te passen naar de door u gewenste achtergrond.


 

Licenties:

De productfoto’s van Packshot deal zijn Rechtenvrij te gebruiken. U kunt de foto’s dus onbeperkt gebruiken, zolang als u wilt en zo vaak als u wilt.

 

Packshotdeal | Beste kwaliteit prijs garantie

Direct een offerte aanvragen !

Vul ons online formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Deal

productfotografie technische producten

Bestandsnamen en Producteigenschappen.

Indien gewenst voorzien wij de foto’s van een door U gespecificeerde bestandsnaam of omschrijving.Dat scheelt U zoeken naar de juiste product- of serienummers.

Ook is het mogelijk tijdens de fotografie de product eigenschappen te noteren. In dit geval hoeft U niet de producten nogmaals uit te pakken, dit hebben wij immers al een keer gedaan.

 

U krijgt:
 • Foto’s aan geleverd in hoge en lage resolutie jpeg kwaliteit. (transparante foto’s worden aangeleverd in png formaat)
 • Onbeperkte Licentie voor gebruik
 • Optioneel voorzien wij de foto’s van een pad (clipping-path)
 • Optioneel Bestanden voorzien van productnummers en product omschrijvingen