productfotografie grote productenProductfotografie Grote producten bij Packshotdeal

Geen product is te groot of te klein. Wij hebben voor al uw producten een oplossing.

Onze fotostudio is uitgevoerd met moderne apparatuur en een grote witte rondwand om ook grote producten perfect uit te lichten en zonder veel problemen te fotograferen. Daarnaast beschikken wij ook over de juiste camera’s en lenzen om ook zeer kleine producten gedetailleerd te fotograferen.

Naast de ruime opname vloer is er genoeg ruimte om Uw producten te ontvangen en op te slaan. Dus als U grote aantallen in één batch wil aanleveren is dat bijna altijd mogelijk.

 

Meubels

Bureaus, kasten, banken, stoelen, bedden en badkamermeubels, we kunnen ze allemaal aan. Wij kunnen uw meubilair vrijstaand tegen volledige witte achtergrond fotograferen. In de post-productie worden daar vervolgens schaduwen onder gemaakt als u dat wenst.

Bedden fotografie vrijstaand

Meubel productfotografie

Fietsen en scooters

Speciale aandacht hebben wij voor het mooie chroom en lakwerk van Uw fietsen en scooters. Wij besteden veel aandacht aan details. Indien gewenst verwijderen wij de standaard en maken extra detail foto’s van speciefieke onderdelen.

productfotografie grote producten - fietsen

Transparante achtergrond:

Ook is het mogelijk de foto’s transparant aan te leveren. Er is in dat geval geen achtergrond aanwezig op foto’s. Deze productfoto’s zijn uitermate geschikt om te gebruiken in brochures, flyers en op uw website. Er is geen witte achtergrond aanwezig en u kunt uw product rechtstreeks op uw eigen achtergrond plaatsen.

Licenties:

De productfoto’s van Packshotdeal zijn Rechtenvrij te gebruiken. U kunt de foto’s dus onbeperkt gebruiken, zolang als u wilt en zo vaak als u wilt.

 

Packshotdeal levert hoge kwaliteit productfotografie tegen zeer aantrekkelijke prijzen.


 

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw specifiek wensen.

Direct een offerte aanvragen !

Vul ons online formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Deal

Bestandsnamen en Producteigenschappen.

Indien gewenst voorzien wij de foto’s van een door U gespecificeerde bestandsnaam of omschrijving.Dat scheelt U zoeken naar de juiste product- of serienummers.

Ook is het mogelijk tijdens de fotografie de product eigenschappen te noteren. In dit geval hoeft U niet de producten nogmaals uit te pakken, dit hebben wij immers al een keer gedaan.

 

U krijgt:

  • Foto’s aan geleverd in hoge en lage resolutie jpeg kwaliteit. (transparante foto’s worden aangeleverd in png formaat)
  • Onbeperkte Licentie voor gebruik
  • Optioneel voorzien wij de foto’s van een pad (clipping-path)
  • Optioneel Bestanden voorzien van productnummers en product omschrijvingen