Packshotdeal is de productfotostudio voor al uw Productfotografie.

Door jarenlange ervaring in reclamefotografie zijn wij zeer gespecialiseerd in Reclame en Productfotografie voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Veel klanten komen naar Packshotdeal voor hoge kwaliteit reclamefotografie.


Hoe Werkt PackshotDeal?

Packshotdeal levert hoge kwaliteit productfotografie voor zeer lage prijzen. Dit kunnen wij doen door onze tijd slim in te delen en als klant van Packshotdeal profitereert U hiervan mee.  Als klant van Packschotdeal krijgt U dus eigenlijk veel meer kwaliteit voor Uw geld.

U levert uw producten bij ons af, of stuurt deze op. Vervolgens fotograferen wij uw Producten in onze Fotostudio en in de post-productie Studio worden de beelden nabewerkt.

Alle productfoto’s geleverd door Packshotdeal worden nabewerkt. Dit houd in dat er standaard retouche wordt gedaan, de achtergrond aangepast wordt en kleuren worden gecorrigeerd. Daarnaast worden de door u gevraagde bewerkingen toegepast op de foto’s.

Hierna worden de producten weer verpakt en klaar gezet om opgehaald of verzonden te worden en worden de foto’s aangeleverd via een download mogelijkheid op onze website en/of indien gewenst op DVD.


Wat Krijg ik eigenlijk?

Zoals hierboven beschreven krijgt U hoge kwaliteit product foto’s volgens de laatste normen en eisen. Wij werken alleen met hoog opgeleide en ervaren fotografen en beeldbewerkers. De packshots worden digitaal geleverd op hoge en lage resolutie Jpeg. Indien gewenst kan dit ook in een ander formaat zoals bijvoorbeeld: PNG of Tiff.

 

Bestandsnamen en product beschrijvingen.

Indien gewenst voorzien wij de foto’s van een door U gespecificeerde bestandsnaam of omschrijving. Dat scheelt U zoeken naar de juiste product- of serienummers.

Ook is het mogelijk tijdens de fotografie de product eigenschappen te noteren. In dit geval hoeft U niet de producten nogmaals uit te pakken, dit hebben wij immers al een keer gedaan.

 

Clipping Path

Optioneel voorzien wij de productfoto’s van een clipping-path (pad). Soms vraagt Uw drukker of designer hierom of wilt u zelf aan de slag met de foto’s. Met een clipping-path is er een vector contour van uw product in de foto aangebracht. Dit pad kunt U alleen zien en gebruiken met een fotobewerkingsprogramma zoals bijv. photoshop.

Licenties.

De productfoto’s van Packshot deal zijn Rechtenvrij te gebruiken. Geen kosten en gezeur achteraf. Dit betekend dat U de foto’s dus onbeperkt kunt gebruiken voor alle reclame

uitingen van Uw organisatie, zolang U wilt en zo vaak U wilt. Klik hier voor meer informatie over licentie gebruik.


Hoe Snel leveren jullie?

Wij starten altijd binnen een week met uw project. Hoelang wij hier over doen is uiteraard afhankelijk van de aantallen en de gevraagde nabewerkingen. Geen lange wachttijden of onduidelijkheden. Eventueel houden wij U op de hoogte van de vorderingen.

Spoed?

Moet U snel over de productfoto’s beschikken of heeft U Uw producten weer snel nodig? Laat ons dit weten en wij kunnen in overleg zeer snelle levering garanderen voor aantrekkelijke tarieven.


tags