Riemen fotografie

riemen fotografie

Riemen fotografie Afgelopen maanden hebben we weer voor diverse webshops gefotografeerd. Hierbij hebben we naast kledingfotografie, schoenenfotografie, sierraden fotografie, tassen fotografie en andere webshop productfotografie ook productfotografie van leren riemen gedaan. We fotograferen deze met veel detail zodat u deze goed

Bedden fotografie in uw showroom of in de studio

Reclame fotografie bedden

Fotografie van bedden in uw showroom of bij ons in de studio. In onze studio is voldoende ruimte om bedden te kunnen monteren en te fotograferen. De ideale licht omstandigheden waardoor de kwaliteit van fotografie constant en gegarandeerd is.

Wij kunnen ook bij u op locatie de bedden fotograferen. Heeft u de bedden in een sfeer setting ten toon gesteld? Daarnaast kunnen deze bedden alsnog vrijstaand gemaakt worden in de beeldbewerking.

Productfotografie met Reflectie

productfotografie met reflectie

Al onze reflecties zijn natuurlijke reflecties. Dit houd simpelweg in dat wij de reflectie mee fotograferen. Dit klinkt logischer dan het is. In veel product afbeeldingen op het internet en in reclame materiaal is dit niet het geval. De reflectie wordt digitaal gemaakt. Het gevolg is dat deze niet klopt en hierdoor een vreemd uiterlijk krijgt. Het klopt niet.

PackshotDeal Product- en Packshotfotografie

Productfotografie vragen

Bij Packshotdeal leveren wij hoge kwaliteit product of packshot fotografie voor zeer scherpe prijzen. Fotografie voor Uw website, catalogus gedrukte media.

Basic Productfotografie:
Basic product fotografie onderscheidt zich door zijn eenvoud maar is daarom ook meteen doeltreffend. Productfotografie te gebruiken voor Webshop, website en catalogus. Neutrale afbeeldingen met een witte, gekleurde of transparante achtergrond op hoge kwaliteit.

Exclusieve Productfotografie:
Product fotografie met echte reflecties, lichtbanen en uitgebreide beeldbewerking geven uw producten een exclusieve uitstraling. Hiermee onderscheidt Uw product zich van de concurrerende producten. Geschikt voor reclame en billboards.

Mode & Accessoires Fotografie:
Packshot Fotografie voor Fashion artikelen zoals Kleding, Schoenen, Riemen en Tassen. Wij fotograferen kleding plat of op een paspop. inclusief Invisible man en kraag montage in de beeldbewerking.

One Size fits All:
Geen product is te groot of te klein. Wij hebben voor al uw producten een oplossing. In onze studio ruimte van 275m2 kunnen zeer grote producten gefotografeerd worden.

Packshotdeal is Uw partner in packshot / productfotografie. Packshotdeal bestaat uit een team van vakkundige fotografen beeldbewerkers met jaren ervaring in de reclame fotografie. Door Efficiënt onze studio-tijd in te delen zijn wij in staat onze in-productieve uren te vullen met productfotografie. U profiteert hiervan mee door onze lage prijzen terwijl U toch de hoge kwaliteit van professionals mag verwachten.